Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Antik Mühendislik

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Antik Mühendislik, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Antik Mühendislik programını saat 05:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ürdün'ün uçsuz bucaksız, kuru çöllerinde, eski bir medeniyet nasıl hayatta kaldı? Pasifik Okyanusu'nun ortasında, bir şehir su üzerinde nasıl yüzüyor gibiydi? Bu bölümde Albert Lin, dünya çapında su mühendisliğinin büyük başarılarını ortaya çıkarıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Antik Mühendislik, National Geographic'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 04:35'te başlayan Sular Çekilince: Derin Dalış isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Antik Mühendislik programının yayını, 06:00'da yayınlanan Patagonya'nın Kanatları isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 05:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Antik Mühendislik yaşam programı yayını başlayacaktır.