Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde programını saat 09:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic Kaşifi Albert Lin, Tapınak Şövalyeleri hazine deposundan Altın Şehir El Dorado uzanan yolculuğunda antik altınların izini sürmek için modern bilim ve ortaçağ metinlerinin heyecan verici bir kombinasyonunu kullanıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 08:15'te başlayan Yapım Günlükleri isimli programdan sonra saat 09:05'te başlayacak.

Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde programının yayını, 09:55'te yayınlanan Hindenburg: Yeni Araştırmalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 09:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde yaşam programı yayını başlayacaktır.