Aladdin

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aladdin, 4 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. Aladdin programını saat 21:55'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aladdin, gecelerini şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin'in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin'in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan'ın danışmanı Jafar'ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur.

Aladdin, atv'de yayınlanan ve 4 Ocak 2022 Salı günü saat 20:00'da başlayan Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede isimli programdan sonra saat 21:55'te başlayacak.

Aladdin programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

4 Ocak 2022 Salı günü saat 21:55'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Aladdin filmi yayını başlayacaktır.