Aktaş Diye Belediğim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aktaş Diye Belediğim, 23 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Aktaş Diye Belediğim programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep Ana, oğlu Yörük Bey’i evlendirip torun sahibi olmayı istemektedir. Aşiretin önde gelenleri de Zeynep Ana’nın düşüncesine katılıp, genç beyi evliliğe zorlar. Ancak Yörük Bey’in kalbine henüz bir genç kızın sevdası düşmemiştir. Songül ise aşiretin konakladığı tepenin eteklerindeki köyün en güzel kızıdır. İki genç bir dere boyunda karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar. Zeynep Ana, oğlunu bir köylü kızıyla evlendirmek istemez. Her şeye rağmen iki genç bütün zorluklara göğüs gerip evlenirler. Fakat aşiretin soyunu sürdürecek bebek bir türlü gelmez.

Aktaş Diye Belediğim, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Aktaş Diye Belediğim programının yayını, 09:00'da yayınlanan Nene isimli film başlayana kadar devam edecek.

23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Aktaş Diye Belediğim filmi yayını başlayacaktır.