Akrep

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Akrep, 10 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Akrep programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ahmet, korkuyla bekleyen Perihan’ı ve Ferda’yı tuzağa çekip onlara bir oyun oynar. Oyuna göre aralarından biri sevdiği kişi için canından vazgeçecektir. Ahmet’in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlanır. Ferda, Efe ve Merve’nin evliliğine razı gelir ancak bazı şartları vardır. Merve ile evlenecek olmanın heyecanını yaşayan Efe, Ferda’nın tüm şartlarını kabul eder ve Merve’yi istemeye gider. Sonunda hem Aras ve Duru hem de Efe ve Merve bekledikleri mutluluğa erişmeye yakındır. Perihan’ın hastalığı gittikçe ilerlemektedir. Sayılı günlerinin kaldığını öğrenen Perihan, ailesini bir araya getirir ve ölümünden sonra şirketin başına Ferda’nın geçeceğini açıklar.

Akrep, Star TV'de yayınlanan ve 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Akrep programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Akrep dizisi yayını başlayacaktır.