Akrep

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Akrep, 20 Mayıs 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Akrep programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ferda, Perihan’ın hastalığının Ahmet’ten kurtulmak için söylediği yalanlardan biri olduğunu düşünür ancak gerçekler düşündüğü gibi çıkmayınca önemli bir kararın eşiğine gelir. Ahmet’le Ayşem konusunda da anlaşmazlık yaşayınca onu durduramayacağını anlar. Perihan’ın teklifini kabul eden Ferda, Ahmet’i tuzağa çekmek için de onun en yakınındaki ismi, Efe’yi kullanır. Aras ve Ayşem’in öpüştüğünü gören Duru, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık ilişkisini onaramayacağını anlayan Duru, ABD’ye gitmeye karar verir. Perihan, torununun mutsuzluğuna daha fazla dayanamaz ve Aras’a giderek Duru’yu kalmaya ikna etmesini ister.

Akrep, Star TV'de yayınlanan ve 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Akrep programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Akrep dizisi yayını başlayacaktır.