Akrep Kral

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Akrep Kral, 16 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Akrep Kral programını saat 02:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

5.000 yıl önce acımasız savaşçı Kral Memnon, kendisine muhalefet edenleri sistemli bir biçimde yok etmekteydi. Memnon'un stratejilerinin kaynağında ise geleceği çok iyi gören bir büyücü vardı. Büyücünün öngörüleri sayesinde düşmanlarına ne zaman, nereden ve nasıl saldıracağını biliyordu. Bu yüzden hiçbir savaşı kaybetmemiştir. Memnon'un zulmünden bıkanlar ona karşı güçlerini birleştirdi ve onu durdurabilecek tek güç olan Mathayus'un yardımını istediler. Öldürme sanatlarında beceri sahibi bir suikastçiler kuşağından gelen Mathayus, Memnon'un elindeki en tehlikeli araç olan büyücüyü saf dışı edebilecek tek güçtür. Böylece Mathayus çok büyük cesaret ve dayanıklılık gerektiren bir savaşın içine girdi.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Akrep Kral, Show TV'de yayınlanan ve 16 Temmuz 2021 Cuma günü saat 00:30'da başlayan Efsanenin Yükselişi isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Akrep Kral programının yayını, 04:15'te yayınlanan Cam Tavanlar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Temmuz 2021 Cuma günü saat 02:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Akrep Kral filmi yayını başlayacaktır.