Akbaş Baskını

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Akbaş Baskını, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Akbaş Baskını programını saat 10:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hamdi, Edremit kaymakamlığı yaparken 'vatanseverlik' yüzünden görevinden uzaklaştırılmış ve İzmir’in Yunan askerleri tarafından işgal edilmesiyle birlikte etrafına topladığı 8- 10 kahramanla çetecilik yapmaya başlamıştır. Eski dostu ve Kuvvay-ı Milliye Ege Komutanı Kazım Özalp Paşa’nın yanına gelen Hamdi, buradan çok önemli bir haber alır. Lapseki yakınlarında Fransızlar’ın kontrol ettiği Akbaş Adası'nda binlerce silah ve yüz binlerce mermiden oluşan bir cephanelik vardır. Artık Hamdi’nin tek hedefi vardır; Akbaş’a giderek cephaneliği kahraman Türk askerine kazandırmak.

Akbaş Baskını, Kanal 7'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 09:50'de başlayan Belgesel isimli programdan sonra saat 10:50'de başlayacak.

Akbaş Baskını programının yayını, 12:50'de yayınlanan Allı Turnam isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 10:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Akbaş Baskını filmi yayını başlayacaktır.