Ak Kırlangıç

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ak Kırlangıç, 4 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ak Kırlangıç programını saat 10:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nil yedi yaşında yürümekte zorluk çeken bir kız çocuğudur. Annesiyle babasının boşanmış olmaları Nil’in yürümesini psikolojik olarak etkilemektedir. Avukat olan annesi kızın tekrar yürüyebilmesi için bilimsel bütün çarelerden sonuç alamamıştır. Temizlik için gelen kadının oğlu Hasan bir ak kırlangıçtan bahseder. Nil’in akranı olan bu çocuk ak kırlangıcı gören birisinin çabucak yürüdüğünü söylemektedir. 'Ak kırlangıcı gören hasta ise hemen iyileşir, dileği varsa hemen gerçekleşir' diye anlatır. Hasan, Nil’i inandırmıştır. Nil ak kırlangıcı görmek, görür görmez de yürüyüp koşmak isteğindedir. Annesi kızının bu isteğinin hayal olduğunu bilse de sesini çıkarmaz.

Ak Kırlangıç, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 09:50'de başlayan Belgesel isimli programdan sonra saat 10:50'de başlayacak.

Ak Kırlangıç programının yayını, 12:50'de yayınlanan Beyaz Giyme Toz Olur isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2022 Pazar günü saat 10:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ak Kırlangıç filmi yayını başlayacaktır.