Ailenin Yeni Üyesi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ailenin Yeni Üyesi, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Ailenin Yeni Üyesi programını saat 13:00'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sunucu Reshad Strik, bazen yüzlerce kişiyle birlikte Hindistan trenlerinin çatısında yolculuk ederek, bazen bir fabrikada sadece iki dolar karşılığında gün boyu tuğla taşıyarak, bazen de Çin'de sırtında ağır yüklerle sonu gelmez merdivenleri adımlayarak bu zorlu yaşamların kahramanları arasına katılıyor. Onlarla aynı sofraya oturup, aynı havayı soluyarak zorluklara göğüs germeyi, imkânsızlığa direnmeyi ve yeni dostluklar kurmayı hedefleyen Reshad Strik'in maceraları tüm gerçekliğiyle izleyiciyle buluşuyor.

Ailenin Yeni Üyesi, TRT 1'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 11:50'de başlayan Enine Boyuna isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Ailenin Yeni Üyesi programının yayını, 14:20'de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:00'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Ailenin Yeni Üyesi yaşam programı yayını başlayacaktır.