Aile

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aile, 24 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Aile programını saat 02:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Soykanlara 'aile' olduklarını hatırlatan tek yerdir sofra. O gün yine tüm ailenin toplanacağı bir sofra kurulurken Aslan, amcasıyla ilgili 'karanlık' işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağındadır. Psikolog Devin ve Aslan’ın yolları işte bu yolculukta kesişir. Devin de kız kardeşinin başını soktuğu yeni bir belayı halletmek üzere İzmir’e gitmektedir. Aslan daha ilk geceden, Soykan Anayasasının çok önemli bir kuralını Devin için çiğner. Bu durum Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden annesi Hülya'yı çok kızdırır. Daha önce de pek çok kere oğlunun aileden uzaklaşmasını önlemek için her şeyi yapabileceğini gösteren Hülya’nın işi, bu sefer eskisi kadar kolay olmayacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aile, Show TV'de yayınlanan ve 24 Mart 2023 Cuma günü saat 00:15'te başlayan Kızılcık Şerbeti isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Aile programının yayını, 06:00'da yayınlanan Baba isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2023 Cuma günü saat 02:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aile dizisi yayını başlayacaktır.