Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati, 15 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati programını saat 03:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karşımızdaki kişiyi anlamak, denge içinde yaşam sürdürebilmek için geliştirmemiz gereken en önemli yeteneklerden biri empati. Peki empati kurabiliyor muyuz? Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü konuklarına her hafta haberlere konu olmuş insan hikayelerini görüp onların yaşadıklarıyla “Sen olsan ne yapardın?” diyor. Konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, belki de bambaşka hayatları, bambaşka gerçekleri ortaya çıkıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati, NTV'de yayınlanan ve 15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 03:00'te başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati programının yayını, 03:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 03:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati programı yayını başlayacaktır.