Ah Nerede

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ah Nerede, 26 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Ah Nerede programını saat 09:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul'a babaları tarafından okumaları için gönderilen üç kardeş, okullarını ihmal ederler. Kardeşlerden biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün ederken aynı anda birkaç sevgiliyi idare etmektedir. Bir gün, bir mağazada tezgahtarlık yapan bir kızla tanışır ve onu da tavlamak ister. Ancak, kız çetin cevizdir ve Ferit'in işi zordur. Ne yapıp, ne edip kızı ikna eden Ferit, eski sevgililerinin ortaya çıkmasıyla zorda kalır. Kardeşlerin taşrada yaşayan ailesi çocuklarının okumadığını öğrenince işler karışır. Babaları onları zorla memlekete geri götürür. Orada ağır işlerde çalıştırmaya başlar. Ancak, aşkı yüreğinde giderek büyüyen Ferit, İstanbul'a dönüp hem calışmak hem okumak hem de sevdiği kızın gönlünü almak istemektedir. Kardeşlerinden de destek gelince üç kardeş yeniden İstanbul'un yollarını tutarlar.

Ah Nerede, Star TV'de yayınlanan ve 26 Eylül 2021 Pazar günü saat 08:30'da başlayan Çizgi Film Kuşağı isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Ah Nerede programının yayını, 11:00'de yayınlanan Tülin Şahin ile Moda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Eylül 2021 Pazar günü saat 09:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Ah Nerede filmi yayını başlayacaktır.