Adı Sevgi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adı Sevgi, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Adı Sevgi programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif ve Belkıs’a Macide’nin hazırladığı tuzak, Emir’in gelecekle ilgili kararlarını belirginleştirir. Emir, Elif’e evlenme teklif etmeyi düşünürken evde büyük bir kriz patlak verir. Doğukan’la görüşülmesine izin verilmeyen Esma, evi terk edip Elif’e sığınır. Volkan ve Macide ise Ekrem’in “isimsiz” oğlunun kim olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Ancak Ekrem’in dönüşü büyük sırrı ortaya çıkarır. Gülendam’ın hala Volkan’la işbirliği yaptığı anlaşılınca, Zeynep’in yurtdışına gitmesine karar verilir. Zeynep mutlu bir geleceğe kavuşurken Volkan zorlu bir kararın eşiğine gelir. Bir yandan babasıyla yıllara dayanan hesaplaşması Doğukan üzerinde kendini gösterirken, diğer yandan Zeynep’in gidişi onu köşeye sıkıştırmıştır. Elif ve Emir’in verdiği savaş sonucunda; Volkan ve ailesinin yarattığı etki sona erecek ve kasabadaki herkesin hayatı tekrar şekillenecektir.

Adı Sevgi, atv'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Adı Sevgi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Adı Sevgi dizisi yayını başlayacaktır.