Adı Sevgi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adı Sevgi, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Adı Sevgi programını saat 00:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep yarışmayı kazanmak üzereyken, Volkan’ın gelişi salonda büyük bir paniğe neden olur. Emir son anda yetişip Volkan’ı dizginlese de Volkan’ın Zeynep’ten alacağı ertelenmiş intikam acı olacaktır. Zeynep’in yarışmaya katıldığını Macide’ye Özlem’in söylediğini fark eden Levent, bu hatayı affetmez. Levent’in nişanı atması, Özlem’i Elif’e dair büyük bir kıskançlık krizine sokar. Üçlü arasında yaşanan skandala dönüşen olay, Macide’nin ekmeğine yağ sürer. Macide herkese Elif’in Özlem’in nişanlısını elinden aldığı haberini yayarken, Elif için Sarpça’daki hayat kabusa döner. Namusuna uzanan iftirayla zor durumda kalan Elif’e en büyük destek Emir’den gelir.

Adı Sevgi, atv'de 23 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Adı Sevgi programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 00:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Adı Sevgi dizisi yayını başlayacaktır.