Adı Sevgi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adı Sevgi, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Adı Sevgi programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep’in özgürlüğü, Emir’in Ekrem’e vereceği cevaba bağlıdır. Ekrem; Volkan ve Zeynep’i ayırmak için kolları sıvarken, Emir’in ağabeyiyle bir araya gelişi Elif’in ona karşı güvenini sarsar. Emir’in ise Elif ve Levent’in birlikte attığı adımlara karşı haklı bir şüphesi vardır. Ancak aralarındaki çatışmalara rağmen Zeynep için iş birliği yapmak zorunda kalırlar. Macide'nin Zeynep üzerindeki baskısı iyice artarken, il çapında düzenlenecek bir yarışmaya gizlice katılması için de herkes seferber olur. Elif içi acısa da öğrencileriyle birlikte Zeynep’i ikna edecek zorlu bir yöntem bulur. Öte yandan Gülendam, bundan sonra aynı evde yaşadığı Esma’yı çileden çıkarır. Doğukan’ın gerçek duygularından habersiz olan Esma ise hırsını ondan çıkarır.

Adı Sevgi, atv'de yayınlanan ve 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Adı Sevgi programının yayını, 13:00'te yayınlanan Hakim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Adı Sevgi dizisi yayını başlayacaktır.