Adaletsizlik

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Adaletsizlik, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Adaletsizlik programını saat 05:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güney Kore yapımı, 2009 yılında evlerinden tahlike edilen insanların, protesto yaptığı sırada katledilişini konu alan bir makeme filmi. Evlerinden zorla tahliye edilen insanlar, oturma protestosu yapmaktadır. Polis geldiğinde ortalık karışır ve 16 yaşında bir protestocu ile 20 yaşında bir polis hayatını kaybeder. Polisin ölümünden suçlanan, ölen protestocunun babası Park Jae-ho tutuklanır. Suçlamaları kabul etmeyen adam, sadece oğlunu polis şiddetinden korumaya çalıştığını öne sürer. Deneyimsiz avukat Yoon Jin-won, olayda şüpheli bir durum olduğunu görerek araştırma yapmaya başlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adaletsizlik, SinemaTV'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 03:15'te başlayan Usta isimli programdan sonra saat 05:45'te başlayacak.

Adaletsizlik programının yayını, 08:00'de yayınlanan Kışın Ortasında isimli film başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 05:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Adaletsizlik filmi yayını başlayacaktır.