Adak

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Adak, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Adak programını saat 23:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emriye Nine, gözleri görmeyen oğlu ve gelininin sağlıklı bir bebek sahibi olmalarını çok istemektedir. Bu nedenle Eyüp Sultan Camii’nin avlusundaki güvercinlere yem vermeyi adak adar. Yaşlı kadının korktuğu olmaz ve sağlıklı bir toruna kavuşur. Ancak adağını yerine getirmekte gecikir. Yedi yaşına basan torununun gözüne bir dalın çarpmasıyla yaşlı kadın adağını hatırlar. Torunu Gülcan’ı ve bir torba buğdayı da yanına alarak İstanbul’a doğru yola çıkar. İstanbul’da iki hırsız yardım etme bahanesiyle Emriye Nine’ye yaklaşırlar ve elindeki torbayı alıp kaçarlar. Artık ne Eyüp Sultan’a gidecek, ne de eve geri dönecek paraları kalmamıştır. Yaşlı kadın ve torunu İstanbul’da yapayalnız ve çaresizdir.

Adak, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 21:15'te başlayan Sensiz Olmaz isimli programdan sonra saat 23:20'de başlayacak.

Adak programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 23:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Adak filmi yayını başlayacaktır.