Acı Kin

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Acı Kin, 21 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Acı Kin programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük kızını bir kazada kaybeden acılı babanın aklındaki tek şey kızının intikamını almaktır. Düşmanını öldürmek için her saat fırsat kollayan baba, bir yandan da çocuğunun acısını unutmaya çalışmaktadır. Çocuğunun katilini öldürmek için sürekli mekân ve zaman ayarlamaya çalışan acılı baba, çocuğunu öldüren kişinin yaralanmasına sebep olur. Çocuğunun katiliyle kanı uyuşan baba, hastanede kan kaybeden adama kan vermekle, o kişiyi öldürmek ikileminde kalır. Bu sırada ne yapacağını şaşıran baba rüyasında kızının ona söylediklerini hatırlar. Şimdi kini ve vicdanı arasında sıkışan adamı zor bir karar beklemektedir.

Acı Kin, Kanal 7'de yayınlanan ve 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Acı Kin programının yayını, 09:30'da yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Acı Kin filmi yayını başlayacaktır.