Acı Hatıralar

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Acı Hatıralar, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Acı Hatıralar programını saat 17:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel, bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal de vardır. Osman ona assolist olmayı teklif eder. Bir ara Kemal yüzünden işinden olursa da yine Kemal’in katkısıyla döndüğü işini üçü birlikte kutlar. Birbirlerine aşık olan Emel ve Kemal evlilik hazırlığına başlar. Kemal’in adamı Mahmut malların arasında eroin çıktığını söyleyerek Kemal’i yurtdışına kaçırır. Tahran’a giden Kemal, Emel’e de her şeyi açıklayan bir mektup bırakır. Emel ünlü bir sanatçı olmuştur. Mahmut tüm bu mektupları saklar, Emel’e vermez. Emel’in Tahran’a konsere gideceğini öğrenince de karşılaşmasınlar diye düzmece bir mektupla sanki suçsuz çıkmış gibi Kemal’i İstanbul’a çağırır ve olaylar gelişir.

Acı Hatıralar, 360'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 15:00'te başlayan Benim Yemeğim isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Acı Hatıralar programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 17:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

Acı Hatıralar filmi yayını başlayacaktır.