Abdu

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Abdu, 29 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Abdu programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Abdu, türlü sıkıntılar sebebi ile ülkesi Gana’dan Türkiye’ye göç eden bir ailenin altı yaşındaki oğludur. Kısa bir zaman sonra annesi Akua, oğlu Abdu ve kocası Adika’yı terk edip ülkesine geri döner. Küçük Abdu hayatın acımasız tarafıyla biraz erken tanışır. Babası Adika kendi yaptığı tezgahta saat satarak evini geçindirmeye çalışır. Oğluna kendini adamış sevgi dolu bir babadır. Günlerden bir gün Abdu hastalanır ve babası ile saat satmaya gidemez. Ertesi gün ayakları onu mahallenin camisine götürür. Abdu orada caminin imamı Abdullah ile tanışır. İmam Abdullah, Abdu’yu çok sever; onu babasıyla birlikte eve davet eder. Adika oğlunun camiye gitmesinden dolayı, oğlu kadar çok mutlu olur ama o gece Abdu hayatının en acı anını yaşayacaktır.

Abdu, Kanal 7'de yayınlanan ve 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 08:00'de başlayan Çayda Çıra isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Abdu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Gündüz Gece isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Abdu filmi yayını başlayacaktır.