99. Blok

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi 99. Blok, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. 99. Blok programını saat 23:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bradley Thomas, araba tamircisi olarak çalışırken işini kaybeden ve evliliğinde sorunlar yaşayan eski bir boksördür. Daha önce düşük yapan karısı Lauren ile yeniden bebek yapmaya karar verdiklerinde işsiz olan Bradley, geçinmek için uyuşturucu kuryeliği yapmaya karar verir. Bir süre her şey yolunda gitse de arkadaşları ve polis arasında yaşanan bir çatışmanın ardından Bradley kendini hapishanede bulur. Bu sırada hamile olan eşi Lauren uyuşturucu çetesi tarafından kaçırılır. Çetenin amacı Bradley’e içerideki bir mahkumu öldürtmektir. Dediklerini yapmak zorunda kalan Bradley ise karısının güvenliği için hapishaneyi vahşi bir savaş alanına çevirir.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

99. Blok, SinemaTV'de yayınlanan ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 21:30'da başlayan Godzilla Kong'a Karşı isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

99. Blok programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 23:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

99. Blok filmi yayını başlayacaktır.