7 Numaralı Hücre

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi 7 Numaralı Hücre, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. 7 Numaralı Hücre programını saat 13:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hikaye, zihinsel engelli bir baba olan Yong-gu (Ryu Seung9 ve küçük kızı Ye-sung (So Won Kal) arasındaki duygusal bağa odaklanıyor. Yong-gu, yapmadığı bir suçtan ötürü tutuklanır ve küçük kızından ayrılır. Karakolda polis, hapishanede ise diğer mahkumlar tarafından tartaklanır. Fakat bir süre sonra çevresindekilerin nefreti, sevgiye dönüşür. İnsanlar, baba kızı tekrar buluşturabilmek için Ye-sung’u gizlice hapishaneye sokarlar. Bundan sonra tek yapmaları gereken, yakalanmamak için dikkatli olmalarıdır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

7 Numaralı Hücre, SinemaTV'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Aşkı Beklerken isimli programdan sonra saat 13:15'te başlayacak.

7 Numaralı Hücre programının yayını, 15:45'te yayınlanan Sherlock Holmes: Gölge Oyunları isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

7 Numaralı Hücre filmi yayını başlayacaktır.