7. Kıta: Antarktika

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı 7. Kıta: Antarktika, 16 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. 7. Kıta: Antarktika programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

-74 derecede sadece 3 dakikadan az bir süre hayatta kalabilirsiniz, vücudunuz günde ortalama 5.000 kalori yakar ve kaynayan su anında buza dönüşür. Saatte 200 metre hızla bir rüzgarda kamyonlar uçar ve uçaklar düşer. Ve %1’den daha az bir nem oranında vücudunuz sadece nefes alıp verirken bile su kaybeder. Burası 7. Kıta: Antarktika, burada bilim adamları, mühendisler, uzmanlar iç içe bir toplumda gezegenimizde belki de kimsenin sürmediği bir yaşam sürüyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

7. Kıta: Antarktika, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 00:55'te başlayan Uçak Kazası Raporu Özel isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

7. Kıta: Antarktika programının yayını, 03:45'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

7. Kıta: Antarktika yaşam programı yayını başlayacaktır.