25 Litre: Suyun Peşinde

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı 25 Litre: Suyun Peşinde, 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. 25 Litre: Suyun Peşinde programını saat 09:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tüm dünyayı tehdit eden su krizini ve günümüzde bu karanlık tabloyu değiştirmenin yollarını konu alan 25 Litre belgeselinden 1 sene sonra hala su sorununun peşinde olan National Geographic, programın sunucusu Gökhan Özoğuz, bilim insanları ve Taner Ölmez eşliğinde bugünün olağanüstü pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak geldiğimiz noktayı 25 Litre: Suyun Peşinde ile değerlendiriyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

25 Litre: Suyun Peşinde, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 08:45'te başlayan Ahmak Bilimi isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

25 Litre: Suyun Peşinde programının yayını, 10:00'da yayınlanan Mega Fabrikalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 09:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

25 Litre: Suyun Peşinde yaşam programı yayını başlayacaktır.