11 Eylül: Carmen Rivera Hikayesi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı 11 Eylül: Carmen Rivera Hikayesi, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. 11 Eylül: Carmen Rivera Hikayesi programını saat 23:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

11 Eylül terör saldırılarının ardından binlerce insan kayıp akrabalarını, ortaklarını ve arkadaşlarını aramak için New York'a akın etti. Aylar sonra, tüm umutlar tükendiğinde bir adam aramaya devam etti: Kayıp karısı Carmen'in hâlâ hayatta olduğuna inanan Luis Rivera. Bir arkadaşı ve foto muhabiri tarafından yayınlanan Luis'in hikayesi, 11 Eylül'ün binlerce aileden sadece biri üzerindeki etkisini ortaya koyuyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

11 Eylül: Carmen Rivera Hikayesi, National Geographic'de yayınlanan ve 12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 22:00'de başlayan Deha: Aretha isimli programdan sonra saat 23:05'te başlayacak.

11 Eylül: Carmen Rivera Hikayesi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 23:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

11 Eylül: Carmen Rivera Hikayesi yaşam programı yayını başlayacaktır.