1 Başka Güzel

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı 1 Başka Güzel, 19 Ekim 2021 Salı günü ekrana geliyor. 1 Başka Güzel programını saat 06:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu zamana kadar yapılan moda yarışmalarına benzemeyen 'Bir Başka Güzel'de, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan, podyumda rüzgar gibi esip moda benden sorulur diyen 12 farklı kadın Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya yarışıyor Yarışmacılar, konusunda seçkin bir jüri karşısına çıkacak. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, güzellik sektöründe sözü geçen bir isim haline gelen iş insanı Selin Ciğerci ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan. 'Bir Başka Güzel' Esra Eron'un sunumuyla seyirciyle buluşuyor.

Bu eğlence programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

1 Başka Güzel, Show TV'de yayınlanan ve 19 Ekim 2021 Salı günü saat 03:30'da başlayan Yeni Gelin isimli programdan sonra saat 06:30'da başlayacak.

1 Başka Güzel programının yayını, 08:30'da yayınlanan Bu Sabah isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Ekim 2021 Salı günü saat 06:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

1 Başka Güzel eğlence programı yayını başlayacaktır.