1 Başka Güzel

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı 1 Başka Güzel, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. 1 Başka Güzel programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu zamana kadar yapılan moda yarışmalarına benzemeyen 'Bir Başka Güzel'de, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan, podyumda rüzgar gibi esip moda benden sorulur diyen 12 farklı kadı.n Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya yarışıyor Yarışmacılar, konusunda seçkin bir jüri karşısına çıkacak. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan. 'Bir Başka Güzel' Esra Eron'un sunumuyla seyirciyle buluşuyor.

Bu eğlence programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

1 Başka Güzel, Show TV'de yayınlanan ve 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de başlayan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

1 Başka Güzel programının yayını, 15:00'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

1 Başka Güzel eğlence programı yayını başlayacaktır.