1 Başka Güzel

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı 1 Başka Güzel, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. 1 Başka Güzel programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bugüne kadar yayınlanan hiçbir moda yarışmasına benzemeyen '1 Başka Güzel' moda rüzgarları estirecek. Binlerce aday arasından seçilen 12 yarışmacı önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Özel şovlar ve konseptleriyle renkli bir içerik sunuyor. Yarışmacılar 2 takım halinde yarışıyor. Mavi takımda Elmas Pişkin, Melika Farahani, Tanya Pekkendir, Aisha Dilekli, Dilşah Çelik, Kardelen Demiröz; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Gaye Güler, Nur Uzerli, Ece Demiralp yarışacak. Günün konsepti, yolculuk kıyafeti olacak.

Bu eğlence programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

1 Başka Güzel, Show TV'de yayınlanan ve 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 11:00'de başlayan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

1 Başka Güzel programının yayını, 15:00'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

1 Başka Güzel eğlence programı yayını başlayacaktır.